17/11/2018
2018-Noviembre

marina safor

Comarca Edicion Nº2017-Octubre

L┤Associaciˇ de la Premsa Comarcal Valenciana avanša a Vinar˛s

CS web 8/10/2017

Grupo de asistentes a la reuniˇn celebrada en Castellˇn

Web de la Associació de la Premsa Comarcal Valenciana

Publicidad en www.cronicadeoliva.com

Suplemento presentación Associació de Premsa Comarcal Valenciana

   La tercera reunió de 2017 de la Associació de la Premsa Comarcal Valenciana, l´entitat que edita en paper i amb periodicitat de 11 capçaleres de varies empreses, va tindre lloc a Vinaròs el dimarts tres d´octubre.

    Sicomglobe XXI, SL, editora de CRONICA de Oliva y de CRÓNICA de la Safor digital, estigué present com membre fundador del projecte periodístic. La jornada de treball en el Centre de Coneixement Vinalab i al restaurant  Nou Calafat va acollir a 14 representants de Tucomarca, El Nostre, 7 Dies Vinaròs, 7 Dies Benicarló, Loclar, Escaparate, El Periòdic d’Ontinyent y CRÓNICA de Oliva. Per primera vegada es va incorporar Pere Ferrer, representant de Agua y Sal Comunicación, per explicar el pla de treball que té l´agència per a dinamitzar comercial i institucionalment l´associació.
   El president Ramón Climent va resumir breument la situació econòmica de l’entitat a falta de tres mesos per a tancar el exercici i va manifestar la necessitat de comptar amb el recolzament i col·laboració de les grans institucions per tal de seguir apropant als lectors l’actualitat local dels municipis i comarques.

   El objectiu més proxim de la entitat periodística es un suplement dedicat als vins, que eixirá al carrer conjuntament la setmana del 11 al 16 de desembre. També s’enceta la feina per unificar preus de banners per a les nostres webs i per a la web corporativa que va a rellançar-se. S’aprová que el president i el nou responsable comercial de l’associació tanquen les negociacions amb l’agència Idea.com, que ha presentat la proposta més interessant.
    Ramón Climent va anticipar que estatutàriament s´obri el procés electoral per presentar candidatures a la renovació dels càrrecs directius. Serà abans del 12 de desembre, quan tindrà lloc a Oliva l´ultima reunió de l´any.

   L’Associació de la Premsa Comarcal Valenciana es va crear a 2015 i reuneix els mitjans escrits que s’editen periòdicament a les comarques de Castelló, València i Alacant. Les 11 capçaleres que la integren editen mensualment 93.000 exemplars, amb un promedi de 500 pàgines setmanals dedicades a l´información de proximitat. El sector dóna feina directament a un total de 65 treballadors i genera negoci amb impremtes, quioscos, llibreries, transport i d’altres serveis adicionals.
Compartir
Realizado con Open24.Resolucion recomendada 1280x1024.
Navegador recomendado:Mozilla Firefox    Compatible con: Google Chrome 4 Beta+ || Apple Safari 4+ || Internet Explorer 8+