15/12/2018
2018-Noviembre

marina safor

Bellreguard Edicion Nº2015-Noviembre

Concentración en el Ajuntament de Bellreguard en solidaridad con las víctimas de la N-332

CS web 27/11/2015

Cartel de la convocatoria

Web de la Associació de la Premsa Comarcal Valenciana

Publicidad en www.cronicadeoliva.com

Suplemento presentación Associació de Premsa Comarcal Valenciana


   Los Ayuntamientos de Bellreguard, Palmera, l’Alqueria de la Comtessa y Oliva han convocado a la ciudadanía en un acto de protesta contra las víctimas de la carretera nacional a lo largo del tramo de los cuatro municipios de la Safor. La concentración es a 19 h en el Ajuntament de Bellreguard bajo el siguiente texto consensuado:
   Davant l’últim atropellament mortal ocorregut a Bellreguard com a conseqüència del pas de la carretera nacional 332 pel nuclis urbans de les nostres poblacions, els alcaldes de Bellreguard, Palmera, l’Alqueria de la Comtessa i Oliva, com a representants de les nostres localitats, volem manifestar:
1) En primer lloc, el nostre suport total a la família a qui acompanyem en el sentiment.
2) Reiterem el nostre rebuig al pas de la carretera nacional pel centre urbà de Bellreguard, Palmera, l’Alqueria de la Comtessa i Oliva, una postura que no és nova ni conseqüència de l’últim accident i que des de fa dècades venim manifestant. No podem consentir que la carretera mate ni lesione més gent.
3) Per això, demanem a l’Estat que done solució quant abans a un càstig que dura massa dècades. Som conscients que les possibles solucions no són immediates, però no podem consentir que l’alliberament de l’AP7, que alleugeriria almenys el trànsit pesant, siga ajornat una vegada rere altra.
4) Com a alcaldes ens comprometem a fer arribar, una vegada més, a les administracions competents la necessitat i la urgència de la situació. No és el caprici d’uns pobles, són vides humanes.
Joan Marco, alcalde de Bellreguard
Àlvar Català, alcalde de Palmera
Voro Femenia, alcalde de l'Alqueria de la Comtessa
David González, alcalde d'Oliva

Compartir
Realizado con Open24.Resolucion recomendada 1280x1024.
Navegador recomendado:Mozilla Firefox    Compatible con: Google Chrome 4 Beta+ || Apple Safari 4+ || Internet Explorer 8+